Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért Ismeretlen Kelet és Közép Európában

Minőséget nem tudok előállítani fillérekből. Ha csak egy pár lényeges alkotóelemet sorolok, mint például a marha májpor, előemésztett hallisztek, szúnyoglárva és kagyló kivonatok csontkukac liszt és még sok más… Ha csak a felsoroltak árának utána néznek lesokkoló. 

Nyilván mindenki keresni akar rajta valamennyit, de ha nem engedünk a minőségből márpedig nem, akkor sajnos nagyon keveset tud. Egyszerűbben ez nem az a termék, amin a kereskedő magas árrést tudna hagyni, mert akkor már eladhatatlanul drága lenne. Ebből adódóan nem is tarják szívesen. Közép és kelet európai piacokra gyakorlatilag lehetetlen volt bevezetni mivel a tervezett kiskereskedői ár elérte volna a (forintra átszámolva kb.) 8000 FT-os árszintet.

Akkor hogyan juthatnak hozzá azok a horgászok, akik ennek ellenére szeretnék kipróbálni?

Azért nálunk néhány helyen kapható. Ezen kívül egy zárt körben előszeretettel használják és közvetlenül tőlem folyamatosan után rendelik. A kör lassan, de biztosan bővül. Ennek ellenére természetesen szívesen venném viszonteladó partnerek jelentkezését, de a fenti üzleti érdekekből adódó akadályokat bevallom, nehezen tudjuk leküzdeni. A minőség terén pedig nincsen kompromisszum, mert akkor én is bealhatnék a tucat termékek képviselőinek hosszú sorába.

 
 

 Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 14905
30 nap: 249
24 óra: 11